Francesc Bujosa      Pàgina oficial

Resum Biogràfic

PORTADA           BIOGRAFIA           PUBLICACIONS           RECENTS        ART           NECROLOGIQUES           entrevistes I CITES           LINKS           VIdeos, locucions i fotos           QUADRA SHANE         

CONTACTE / ComentarIS           CERCAR

 

  1. Francesc Bujosa i Homar va néixer el 1947 a Esporles i va morir el 2020 a Son Feriol.

  2. Es llicencià i doctorà en Medicina a la Universitat de València. Ha seguit la carrera universitària i ha estat professor adjunt a la Universitat de València i catedràtic d’Història de la Ciència, a la Universitat de Saragossa.

  3. El 1991 es va incorporar com a catedràtic d’Història de la Ciència a la Universitat de les Illes Balears, on actualment imparteix l’ensenyament.

  4. Ha estat president de la Sociedad Española de Historia de la Medicina i és actualment acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears.

  5. Francesc Bujosa ha publicat 15 llibres i més de dos centenars de capítols de llibre, articles de revista, o veus d’enciclopèdies, sempre de temes relatius a la història de la ciència.

  6. Entre els seus llibres destaquen els seguents: Orígenes históricos del concepto de afasia, La Academia Médico Práctica de Mallorca i Historiografía y Filosofía de la Medicina en España.

  7. La història de la ciència no esgota, tanmateix, l’interès de Francesc Bujosa.

  8. Sol dir que li agrada tot manco l’òpera, i escriu al diaris sobre els temes que el sedueixen: els cavalls de trot, l’art o la ciència.

  9. Pensa que només hi ha una activitat més noble que la lectura: la conversa.


anar a biografia oficiaL UIB